Frytkownice Tristar

Smażenie w głębokim tłuszczu z frytkownicami Tristar

Smażenie w głębokim tłuszczu to metoda gotowania, która polega na zanurzaniu żywności w gorącym tłuszczu, najczęściej oleju roślinnym, w celu jej ugotowania. Potrawy smażone w głębokim tłuszczu są często podawane w panierce lub w cieście i gotowane z obu stron jednocześnie. Smażenie w głębokim tłuszczu jest uważane za najczęstszą metodę gotowania stosowaną do produktów typu fast food.

Dzięki Tristar możesz gotować swoje własne fast foody w domu. Wysokiej jakości frytkownice Tristar są trwałe i zapewniają wygodę dzięki swoim unikalnym funkcjom. Są łatwe w czyszczeniu, bezpieczne, szybko się nagrzewają i są wydajne.

Wysoka jakość frytkownic Tristar

Tristar oferuje szeroki wybór wysokiej jakości frytkownic, które zaspokoją Twoje potrzeby. Ich produkty są zaprojektowane tak, aby szybko się nagrzewały i były bezpieczne, a jednocześnie oferują różne rozmiary i różne budżety. Proste konstrukcje pozwalają na łatwe ustawienie temperatury oleju za pomocą pokrętła, a lampki kontrolne pokazują, czy urządzenie jest włączone. Dzięki składanemu i odłączanemu uchwytowi oraz schowkowi na przewód można łatwo przechowywać frytkownicę.

Najwyższa wydajność smażenia z frytkownicami Tristar

Najwyższą wydajność smażenia, frytkownicom Tristar zapewnia wyposażenie ich w tak zwaną strefę chłodną - pod elementem grzejnym znajduje się przestrzeń, w której olej mniej się nagrzewa, dlatego wszelkie okruchy z przekąsek lub frytek, które spadną, nie spalą się. W ten sposób olej dłużej zachowuje świeżość, a smażenie jest zdrowsze. Ponadto urządzenia można łatwo wyczyścić, a ich luźne części można myć w zmywarce.

Wybrane filtry usuń wszystkie filtry

Producent